Ventilatie

Ventilatie

Ventilatie laten plaatsen

Ventilatie wordt vandaag de dag steeds belangrijker in gebouwen. Sinds 2006 is het immers verplicht om een ventilatiesysteem te installeren in alle nieuwbouwwoningen en ook bij de meeste renovaties.


Wat ventilatie betreft, bestaan er vandaag 4 categorieën van ventilatiesystemen: A, B, C & D. Over deze systemen vindt u meer uitleg op de betreffende pagina. Lees meer over de verschillende ventilatiesystemen.

1. Hoe plaatsen wij uw ventilatie?

Om een optimale werking van uw ventilatiesysteem te verzekeren, is een goede plaatsing van cruciaal belang. Bij ventilatie werk je met lucht, dus brengen we de gewenste luchtstromen in kaart tijdens een doorgedreven analyse.

Al onze bevindingen komen samen in een installatieplan, dat uiteraard afhangt van het gekozen systeem voor uw ventilatie.

Daarna gaan we aan de slag met de eigenlijke plaatsing. We voorzien alle nodige ventilatieopeningen op de best passende en minst storende plaatsen in het gebouw en zetten er het systeem in.

In een laatste fase moet uw ventilatie worden afgeregeld. Hierin streven we naar een optimale luchtverversing met zo min mogelijk warmteverlies. Dat laatste is vooral in de winter belangrijk om energiezuinig te wonen. Met een anemometer zetten we alle roosters op het passende luchtdebiet.

ventilatie in garage

2. Welk ventilatiesysteem is het beste voor uw woning?

De ventilatie die u moet kiezen, hangt af van verschillende factoren.

Welk budget heeft u voorzien voor ventilatie?
Welk systeem is nodig voor een goed wooncomfort?
Welke mate van onderhoud hebben de diverse ventilatiesystemen?
Wat is de ideale luchtvochtigheid in het gebouw?
Wat is het gewenste binnenklimaat?
Hoe luchtdicht is er gebouwd?
Etc.

3. Gegarandeerde oplossing voor ventilatie aan een competitieve prijs

Maak werk van een gezond binnenklimaat en voorkom vochtproblemen zoals condensatie of schimmelvorming dankzij een doeltreffende ventilatie in uw nieuwbouw of renovatiewoning.

Neem vandaag nog contact op met Ventitec, en vraag uw GRATIS en vrijblijvende prijsopgave.

4. Lees meer over ventilatie

Erkend verdeler

LG-logo
logo daikin
ventaria logo
Olimpia Splendid logo

5. Ventitec ventileert uw woning of bedrijf

Ventitec levert vakwerk in ieder project, dat voldoet aan de strengste voorwaarden en normen, zowel qua wettelijke verplichtingen als binnen onze interne kwaliteitsnormen. Onze focus ligt op de plaatsing van mechanische lucht-luchtsystemen.

Wenst u een offerte voor ventilatie te plaatsen? Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek.

Ventilatie laten plaatsen in huis? Vraag uw gratis prijsopgave aan.

Onze adviseur contacteert u.
U ontvangt gratis professioneel advies.

    EigenaarHuurder