FAQs

FAQs

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom krijg ik een factuur van VDSA Solutions?
Ventitec is een divisie van VDSA Solutions. VDSA-solutions is dus het moederbedrijf. Nog andere bedrijven binnen VDSA Solutions zijn Aquatec, Aquadulci en Renovatec.
Is een prijsopgave echt volledig gratis?
Ja, om de beste service te geven gaan wij voor een gratis plaatsbezoek zodat u en wij perfect weten welke problemen er aangepakt moeten worden.
Waarom gaan jullie niet direct in op vragen van huurders?
Wij willen graag helpen, bij elk probleem. Daarom staan we steeds open om elke vraag te beantwoorden. Maar om de werken effectief uit te voeren hebben we wel steeds het akkoord nodig van de eigenaar van het gebouw. Bent u huurder? Dan brengt u dus best eerst uw huisbaas op de hoogte. Mits zijn akkoord kan hij ons dan nog steeds zelf contacteren. Die verantwoordelijkheid ligt niet bij u als huurder. Ontloop dus conflicten met de eigenaar en spoor de huisbaas aan om een installateur in te schakelen.
Waar kan ik een premie vragen?
Een premie aanvragen varieert sterk van stad per stad en welke werken u laat uitvoeren. Via de website www.premiezoeker.be kunt u premies zoeken waarvoor u in aanmerking komt en verder aanvragen.
Is het 6% of 21% BTW?
Voor een particulier, met een gebouw ouder dan 10 jaar, is het 6% BTW. Voor alle andere gebouwen is het 21% BTW.
Werkt Ventitec ook in Nederland?
Ja, wij voeren ook werken uit in Nederland vanuit onze locatie in Diepenbeek (Limburg, België). Wij gaan tot 20 km over de grens.